Jogi segítségnyújtás tagjainknak a 06 1 428 80 14-es telefonszámon! Segélyekkel kapcsolatos információ a 06 1 428 80 97-es telefonszámon!


kiskerbiztonsag.hu

nagykerbiztonsag.hu

„AZ OLCSÓ MUNKA KÁRTYÁJÁVAL JÁTSZUNK!" - Flashmobot rendezett a KASZ

Megjelent: 2014. október 03.

A 2014. október 1-jén tartott „Challenge day a kereskedelmi dolgozókért" elnevezésű akciónk keretében ráirányítottuk a figyelmet a kereskedelemben dolgozó munkavállalók munkahelyi kiszolgáltatottságára, a romló munkakörülményekre, és a mindezekkel együtt járó munkahelyi stresszre.

A nap során aktivistáink Budapesten a Nagykörúton közel 100 üzletet kerestek fel, ahol szórólapokkal hívták fel a dolgozók, majd délután az Oktogonon tartott flash mobbal (villámcsődület) a társadalom figyelmét is a kereskedelmi dolgozókra nap, mint nap nehezedő terhekre.
 
Felméréseink és a hozzánk beérkezett megkeresések alapján a mai akciót követően felkérjük a Kormányt, hogy a munkahelyi visszaélések csökkentése érdekében az illetékes hatóságok azonnali ellenőrzést kezdjenek a kereskedelem területén a nyilvántartások vezetése, a munkaegészségügyi és munkabiztonsági szabályok betartása kapcsán.
 
Köszönjük az összes megjelent kollégának, hogy részvételével segítette akciónkat!
 

 
Képgaléria

Sajtóközlemény

Kiáltvány

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |